Gi nytt navn til en database

Advarsel:

• Det er potensielt farlig å gi nytt navn til en MySQL-database. Vi anbefaler på det sterkeste at du utfører en sikkerhetskopi av MySQL-databasen før du prøver å gi den nytt navn.

• Når du gir nytt navn til en database, avslutter systemet alle aktive tilkoblinger til databasen.

• Du må oppdatere konfigurasjonsfiler og applikasjoner manuelt for å bruke det nye databasenavnet.

• Systemet krever mer tid for å gi nytt navn til større og mer komplekse databaser.

For å gi nytt navn til en database, utfør følgende trinn:

1. I tabellen Gjeldende databaser klikker du på Gi nytt navn til ønsket database.

2. Skriv inn det nye databasenavnet i tekstboksen Nytt navn.

3. Klikk på Fortsett.

MySQL lar deg ikke gi nytt navn til en database. Når cPanel & WHM "endrer navn" på en database, utfører systemet følgende trinn:

1. Systemet oppretter en ny database.

2. Systemet flytter data fra den gamle databasen til den nye databasen.

3. Systemet gjenskaper tilskudd og lagret kode i den nye databasen.

4. Systemet sletter den gamle databasen og dens tilskudd.

Advarsel:

• Hvis noen av de tre første trinnene mislykkes, returnerer systemet en feil og prøver å gjenopprette databasens opprinnelige tilstand. Hvis restaureringsprosessen mislykkes, beskriver API-funksjonens feilrespons disse ekstra feilene.

• I sjeldne tilfeller oppretter systemet den andre databasen med hell, men klarer ikke å slette den gamle databasen eller bevilgningene. Systemet behandler navnene som en suksess. API-funksjonen returnerer imidlertid advarsler som beskriver feilen med å slette den gamle databasen eller bevilgningene.