Omdøb en database

Advarsel:

• Det er potentielt farligt at omdøbe en MySQL-database. Vi anbefaler kraftigt, at du udfører en sikkerhedskopi af MySQL-databasen, før du prøver at omdøbe den.

• Når du omdøber en database, afslutter systemet alle aktive forbindelser til databasen.

• Du skal manuelt opdatere konfigurationsfiler og applikationer for at bruge det nye databasenavn.

• Systemet kræver mere tid til at omdøbe større og mere komplekse databaser.

For at omdøbe en database skal du udføre følgende trin:

I tabellen Aktuelle databaser skal du klikke på Omdøb til den ønskede database.

2. Indtast det nye databasenavn i tekstfeltet Nyt navn.

3. Klik på Fortsæt.

MySQL tillader ikke at omdøbe en database. Når cPanel & WHM "omdøber" en database, udfører systemet følgende trin:

1. Systemet opretter en ny database.

2. Systemet flytter data fra den gamle database til den nye database.

3. Systemet gendanner tilskud og gemt kode i den nye database.

4. Systemet sletter den gamle database og dens tilskud.

Advarsel:

• Hvis et af de første tre trin mislykkes, returnerer systemet en fejl og forsøger at gendanne databasens oprindelige tilstand. Hvis restaureringsprocessen mislykkes, beskriver API-funktionens fejlrespons disse yderligere fejl.

• I sjældne tilfælde opretter systemet den anden database med succes, men det er ikke muligt at slette den gamle database eller tilskud. Systemet behandler omdøbehandlingen som en succes; API-funktionen returnerer dog advarsler, der beskriver manglen på at slette den gamle database eller tilskud.