Aktuella databaser

Tabellen Aktuella databaser visar följande information för varje databas i ditt konto:

• Databas - databasens namn.

• Storlek - Storleken på databasen.

• Privilierade användare - De användare som kan manipulera databasen.

Notera:

När du ändrar databasanvändare, se till att du ändrar användarens åtkomst till rätt databas. Användare kan ha tillgång till mer än en databas.

• För att ta bort en användare från en databas, klicka på papperskorgen-ikonen () för önskad användare och klicka sedan på Återkalla användarrättigheter från databasen.

• För att ändra en användares behörigheter för en specifik databas klickar du på önskat användarnamn, markerar och avmarkerar kryssrutor för att konfigurera önskade behörigheter och klicka sedan på Gör ändringar.

• Åtgärder - De tillgängliga åtgärderna för den här databasen. Klicka på lämplig ikon i den här kolumnen för att byta namn på eller ta bort en databas.