Gjeldende databaser

Tabellen Gjeldende databaser viser følgende informasjon for hver database i kontoen din:

Database - Navnet på databasen.

• Størrelse - Størrelsen på databasen.

• Priviligerte brukere - Brukerne som kan manipulere databasen.

Merk:

Når du endrer databasebrukere, må du passe på at du endrer brukerens tilgang til riktig database. Brukere kan ha tilgang til mer enn en database.

• Hvis du vil fjerne en bruker fra en database, klikker du på søppelikonikonet () for ønsket bruker, og klikker deretter Opphev brukerrettigheter fra databasen.

• Hvis du vil endre brukerens rettigheter for en spesifikk database, klikker du ønsket brukernavn, merker og fjerner avmerkingsbokser for å konfigurere de ønskede rettighetene, og deretter klikker du Gjør endringer.

Handlinger - De tilgjengelige handlingene for denne databasen. Klikk på passende ikon i denne kolonnen for å gi nytt navn til eller slette en database.