Huidige databases

De tabel Huidige databases bevat de volgende informatie voor elke database in uw account:

Database - De naam van de database.

• Grootte: de grootte van de database.

• Bevoorrechte gebruikers: de gebruikers die de database kunnen manipuleren.

Notitie:

Zorg er bij het wijzigen van databasegebruikers voor dat u de toegang van de gebruiker tot de juiste database wijzigt. Gebruikers hebben mogelijk toegang tot meer dan één database.

• Om een ​​gebruiker uit een database te verwijderen, klikt u op het prullenbakpictogram () voor de gewenste gebruiker en vervolgens op Gebruikersrechten intrekken uit database.

• Om de rechten van een gebruiker voor een specifieke database te wijzigen, klikt u op de gewenste gebruikersnaam, schakelt u de selectievakjes in en uit om de gewenste rechten te configureren en klikt u vervolgens op Wijzigingen aanbrengen.

Acties - De beschikbare acties voor deze database. Klik op het juiste pictogram in deze kolom om een ​​database te hernoemen of te verwijderen.