Bases de dades actuals

La taula de bases de dades actuals mostra la informació següent per a cada base de dades del vostre compte:

Base de dades: el nom de la base de dades.

• Mida: la mida de la base de dades.

• Usuaris privilegiats: usuaris que poden manipular la base de dades.

Nota:

Quan modifiqueu els usuaris de la base de dades, assegureu-vos que modifiqueu l'accés de l'usuari a la base de dades correcta. Els usuaris poden tenir accés a més d’una base de dades.

• Per eliminar un usuari d'una base de dades, feu clic a la icona de paperera () per a l'usuari desitjat i, a continuació, feu clic a Revocar privilegis d'usuari de la base de dades.

• Per modificar els privilegis d’un usuari per a una base de dades específica, feu clic al nom d’usuari desitjat, seleccioneu i deseleccioneu les caselles de verificació per configurar els privilegis desitjats i, a continuació, feu clic a Efectuar canvis.

Accions: les accions disponibles per a aquesta base de dades. Feu clic a la icona corresponent d'aquesta columna per canviar el nom o suprimir una base de dades.