Aktuelle databaser

Tabellen Aktuelle databaser viser følgende oplysninger for hver database i din konto:

Database - Navnet på databasen.

• Størrelse - Størrelsen på databasen.

• Priviligerede brugere - De brugere, der kan manipulere databasen.

Bemærk:

Når du ændrer databasebrugere, skal du sørge for at ændre brugerens adgang til den korrekte database. Brugere har muligvis adgang til mere end en database.

• Hvis du vil fjerne en bruger fra en database, skal du klikke på papirkurvikonet () for den ønskede bruger og derefter klikke på Tilbagekald brugerrettigheder fra databasen.

• Hvis du vil ændre en brugers privilegier for en bestemt database, skal du klikke på det ønskede brugernavn, markere og fravælge afkrydsningsfelter for at konfigurere de ønskede privilegier og derefter klikke på Foretag ændringer.

Handlinger - De tilgængelige handlinger for denne database. Klik på det relevante ikon i denne kolonne for at omdøbe eller slette en database.