Voeg een gebruiker toe aan een database

Voer de volgende stappen uit om een gebruiker aan een database toe te voegen:

1. Selecteer in de sectie Gebruiker toevoegen aan database van de interface de gewenste gebruiker en database in de menu's.

2. Klik op Toevoegen. De MySQL-interface voor accountonderhoud verschijnt.

3. Selecteer de selectievakjes die overeenkomen met de privileges die u aan de gebruiker wilt verlenen.

Notitie:

Schakel het selectievakje ALLE PRIVILEGES in om alle beschikbare rechten aan de gebruiker toe te kennen.

4. Klik op Wijzigingen aanbrengen.

5. Klik op Ga terug om terug te keren naar de hoofdinterface.

Lees de MySQL-documentatie voor meer informatie over gebruikersrechten.