Føj en bruger til en database

For at føje en bruger til en database skal du udføre følgende trin:

1. I sektionen Tilføj bruger til database på grænsefladen skal du vælge den ønskede bruger og database fra menuerne.

2. Klik på Tilføj. MySQL-kontovedligeholdelsesgrænsefladen vises.

3. Marker afkrydsningsfelterne, der svarer til de privilegier, du vil give brugeren.

Bemærk:

For at give alle de tilgængelige privilegier til brugeren skal du markere afkrydsningsfeltet ALLE PRIVILEGER.

4. Klik på Foretag ændringer.

5. Klik på Gå tilbage for at vende tilbage til hovedgrænsefladen.

For mere information om brugerrettigheder, skal du læse MySQL-dokumentationen.