Aktuella användare

Tabellen Aktuella användare visar alla dina MySQL-databasanvändare och låter dig utföra följande åtgärder:

• Ändra lösenord - Klicka för att ändra lösenord för en databasanvändare. Ange och bekräfta önskat lösenord och klicka sedan på Ändra lösenord.

• Byt namn - Klicka för att byta namn på en databasanvändare. Ange önskat användarnamn och klicka sedan på Ändra användarnamn.

• Radera - Klicka för att ta bort en databasanvändare permanent och klicka sedan på Radera användare för att fortsätta.