Usuaris actuals

La taula Usuaris actuals enumera tots els usuaris de la base de dades MySQL i us permet realitzar les accions següents:

• Canviar contrasenya: feu clic per modificar la contrasenya de l’usuari d’una base de dades. Introduïu i confirmeu la contrasenya que vulgueu i, a continuació, feu clic a Canvia la contrasenya.

• Canviar el nom: feu clic per canviar el nom d’un usuari de la base de dades. Introduïu el nom d’usuari desitjat i, a continuació, feu clic a Canvia el nom d’usuari.

• Suprimeix - Feu clic per eliminar definitivament un usuari de base de dades i, a continuació, feu clic a Eliminar usuari per continuar.

Ha estat útil la resposta?

0 Els usuaris han Trobat Això Útil