Nåværende brukere

Tabellen Aktuelle brukere viser alle MySQL-databasebrukere, og lar deg utføre følgende handlinger:

• Endre passord - Klikk for å endre passordet til en databasebruker. Angi og bekreft ønsket passord, og klikk deretter Endre passord.

• Gi nytt navn - Klikk for å gi nytt navn til en databasebruker. Skriv inn ønsket brukernavn, og klikk deretter Endre brukernavn.

• Slett - Klikk for å slette en databasebruker permanent, og klikk deretter Slett bruker for å fortsette.