Huidige gebruikers

In de tabel Huidige gebruikers staan ​​al uw MySQL-databasegebruikers en kunt u de volgende acties uitvoeren:

• Wachtwoord wijzigen - Klik om het wachtwoord van een databasegebruiker te wijzigen. Voer het gewenste wachtwoord in, bevestig het en klik vervolgens op Wachtwoord wijzigen.

• Naam wijzigen - Klik om de naam van een databasegebruiker te wijzigen. Voer de gewenste gebruikersnaam in en klik vervolgens op Gebruikersnaam wijzigen.

• Verwijderen - Klik om een ​​databasegebruiker permanent te verwijderen en klik vervolgens op Gebruiker verwijderen om door te gaan.