Logga in på din administratörskonsol

För att logga in nu (kräver ett administratörskonto):
ungerska
Gå till admin.google.com i valfri webbläsare. Börja från inloggningssidan och ange ett administratörskontonamn och lösenord. Glömt ditt lösenord? Ett administratörskonto har behörigheter att hantera tjänster för andra personer i din organisation. Administratörskonsolen är endast tillgänglig när du är inloggad på ett administratörskonto. Om du inte har tillgång till ett administratörskonto, få hjälp av någon annan som gör det. Vem är min administratör?

Om du ser en lista över Google-konton på inloggningssidan, se till att du väljer ett administratörskonto (det slutar inte på @ gmail.com).

Om ditt administratörskonto inte visas, klicka på länken för att logga in på ett annat konto.
Tips: För att växla mellan konton på samma dator utan att logga in varje gång, se Logga in på flera konton.