Inicieu la sessió a la vostra consola d’administració

Per iniciar la sessió ara (necessita un compte d’administrador):

A qualsevol navegador web, aneu a admin.google.com. A partir de la pàgina d’inici de sessió, introduïu un nom i una contrasenya del compte d’administrador. Has oblidat la teva contrasenya? Un compte d’administrador té privilegis per gestionar serveis per a altres persones de la vostra organització. La consola d’administració només està disponible quan teniu la sessió iniciada en un compte d’administrador. Si no teniu accés a un compte d’administrador, obteniu ajuda d’algú que ho faci. Qui és el meu administrador?

Si veieu una llista de comptes de Google a la pàgina d’inici de sessió, assegureu-vos de triar un compte d’administrador (no s’acaba a @ gmail.com).

Si el vostre compte d’administrador no apareix, feu clic a l’enllaç per iniciar la sessió amb un compte diferent.
Consell: per canviar de comptes al mateix ordinador sense iniciar la sessió cada vegada, vegeu la sessió d’inici en diversos comptes.

0 Els usuaris han Trobat Això Útil

Articles Relacionats

No s'han trobar articles