Log ind på din administrationskonsol

Sådan logger du ind (kræver en administratorkonto):

Gå til admin.google.com i enhver webbrowser. Start fra login-siden, og indtast et administratorkontonavn og adgangskode. Glemt din adgangskode? En administratorkonto har privilegier til at administrere tjenester for andre mennesker i din organisation. Administrationskonsollen er kun tilgængelig, når du er logget ind på en administratorkonto. Hvis du ikke har adgang til en administratorkonto, skal du få hjælp fra en anden, der gør det. Hvem er min administrator?

Hvis du ser en liste over Google-konti på login-siden, skal du sørge for at vælge en administratorkonto (den slutter ikke på @ gmail.com).

Hvis din administratorkonto ikke er angivet, skal du klikke på linket for at logge på en anden konto.
Tip: Hvis du vil skifte mellem konti på den samme computer uden at logge ind hver gang, skal du se Log på flere konti.