Logg deg på administrasjonskonsollen

Slik logger du deg på (krever en administratorkonto):
ungarsk
Gå til admin.google.com i en hvilken som helst nettleser. Start fra påloggingssiden og skriv inn et administratorkontonavn og passord. Glemt passordet? En administratorkonto har privilegier til å administrere tjenester for andre i organisasjonen. Administrasjonskonsollen er bare tilgjengelig når du er logget på en administratorkonto. Hvis du ikke har tilgang til en administratorkonto, kan du få hjelp fra noen andre som gjør det. Hvem er administratoren min?

Hvis du ser en liste over Google-kontoer på påloggingssiden, må du velge en administratorkonto (den slutter ikke på @ gmail.com).

Hvis administratorkontoen din ikke er oppført, klikker du på koblingen for å logge på en annen konto.
Tips: Hvis du vil bytte mellom kontoer på samme datamaskin uten å logge på hver gang, kan du se Logg på flere kontoer.