Legg til en MySQL-bruker

Etter at du har opprettet en database, legger du til brukere i databasen og konfigurerer privilegiene.

Merknader:

• Du må opprette MySQL-brukerkontoer separat fra post- og webadministratorkontoer.

• Du må opprette en bruker før du kan legge brukeren til en eksisterende database.

For å opprette en ny brukerkonto, utfør følgende trinn:

1. Skriv inn et brukernavn i tekstboksen Brukernavn.

Viktig:

Hvis du vil lære mer om databasens brukernavngrenser, klikker du på databasetypen:

MySQL

mariadb

2. Skriv inn og bekreft det nye passordet i de aktuelle tekstboksene.

Merknader:

• Systemet evaluerer passordet du oppgir på en skala fra 100 poeng. 0 indikerer et svakt passord, mens 100 indikerer et veldig sikkert passord.

• Noen webverter krever en minimum passordstyrke. En grønn passordstyrkeindikator indikerer at passordet er lik eller større enn den nødvendige passordstyrken.

• Klikk på Password Generator for å generere et sterkt passord. For mer informasjon, les dokumentasjonen om passord og sikkerhet.

3. Klikk på Opprett bruker.

4. Klikk på Gå tilbake for å gå tilbake til hovedgrensesnittet.