Afegir un usuari de MySQL

Després de crear una base de dades, afegiu usuaris a la base de dades i configureu els seus privilegis.

Notes:

• Heu de crear comptes d’usuari de MySQL per separat als comptes de correu i administrador web.

• Heu de crear un usuari abans de poder afegir-lo a una base de dades existent.

Per crear un compte d'usuari nou, seguiu els passos següents:

1. Introduïu un nom d’usuari al quadre de text Username.

Important:

Per obtenir més informació sobre els límits del nom d’usuari de la base de dades, feu clic al tipus de base de dades:

MySQL

MariaDB

2. Introduïu i confirmeu la nova contrasenya als quadres de text corresponents.

Notes:

• El sistema avalua la contrasenya que introduïu en una escala de 100 punts. 0 indica una contrasenya feble, mentre que 100 indica una contrasenya molt segura.

• Alguns host web requereixen una força mínima de contrasenya. Una contrasenya verda Medidor de força indica que la contrasenya és igual o superior a la força de contrasenya requerida.

• Feu clic al generador de contrasenya per generar una contrasenya forta. Per obtenir més informació, llegiu la nostra documentació de Contrasenya i seguretat.

3. Feu clic a Crea un usuari.

4. Feu clic a Tornar per tornar a la interfície principal.